Hur handlar jag?

Följ

Hur handlar jag?

1. Välj en spännande upplevelse som du vill ge bort
  2. Lägg den i kundvagnen
  3. Klicka på "Gå till kassan"
  4. Skriv en hälsning till mottagaren. Det går även bra att lämna fältet tomt om du hellre vill skriva själv direkt på värdebeviset (förutsatt att du väljer att skicka det till dig och inte direkt till mottagaren)
  5. Välj fraktsätt
  6. Betala din order

Vi levererar vanligtvis inom 2-3 arbetsdagar. Ordrar lagda före 15.00 en vardag skickas samma dag.

Här hittar du mer info om de olika leveranssätten och leveranstider: http://kundtjanst.greatdays.se/hc/sv/sections/200059771-Leverans

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

Powered by Zendesk